skjeggpleie

5 skjeggpleie produkter for et velstelt skjegg

Skjeggpleie handler om å gi næring til ansiktshår og huden under. Det holder ikke å bare gni litt såpe i skjegget mens man dusjer. Skjegget skal holdes rent, hydrert, og fri for flass. Gode skjeggprodukter gjør dette samtidig som det holder skjegget myk, glatt, og temmet. Resultatet blir et skjegg som føles behagelig og velstelt. Gi skjegget ditt oppmerksomheten den fortjener!

Skjeggolje fra beard brew

#1. Skjeggolje: MR BEAR FAMILY – Beard Brew Woodland

Når man får litt lengde på skjegget kan flass og kløe oppstå. Da er det ikke nok med den naturlige oljen huden din produserer. Skjeggoljen fra Beard Brew inneholder blant annet mandelolje, jojobaolje og andre naturlige ingredienser som gir skjegget næring og reduserer irritasjon.

Påfør noen dråper i hånden og maser inn i skjegget. Gå over med kam eller børste etterpå for et mykt og fyldig skjegg. Woodland har en herlig duft av grantre.

Sjekk pris

Skjeggkam

#2. Skjeggkam: 1541 LONDON Beard Comb

Nøst opp I knuter slik at skjegget legger seg optimalt med denne enkle og effektive kammen. Med en lengde rett under 14 cm er den enkel å ha med seg slik at du raskt kan rette på skjegget. Kammens avrundede tenner gjør den behagelig å dra igjennom skjegget.

Sjekk pris

Skjeggsjampo

#3. Skjegg shampoo: PRORASO Cypress & Vetyve

Vanlig sjampo er for sterkt for ansiktshår, derfor skal man bruke sjampo laget for skjegg (beard wash). Denne milde low-foam skjeggsjampoen fra Proraso fjerner vond lukt og renser skjegget for smuss. Sjampoen gir fra seg en behagelig og mild duft.

Pump et par ganger i hånden og massér skjeggsjampoen inn i skjegget mens du dusjer. Husk at ansiktsvask fjerner olje og fuktighet så ha i litt skjeggolje etter skjegget har tørket.

Sjekk pris

skjeggpomade

#4. Skjeggpomade: Captain Fawcett Beard Balm Private Stock

Skjeggpomade på lik linje som skjeggolje, gir næring og fuktighet til skjegget slik at det holder seg mykt og sunt. Når skjeggolje og kam ikke klarer å temme skjegget er pomade det neste steget. Skjeggpomade gir deg mer kontroll over skjeggets form noe som blir nødvendig ettersom skjegget vokser.

Gni en liten mengde i hendene og massér inn i skjegget. Deretter går du over med kam eller børste slik at pomaden fordeler seg jevnt i skjegget. Noen pomader kan bli for parfymerte men Captain Fawcett Private Stock etterlater en maskulin duft som ikke blir for dominerende.

Sjekk pris

Skjeggsaks

#5. Skjeggsaks fra Dr. Dittmar

Perfekt når du skal trimme barten eller fjerne hår som stikker ut av skjegget. Saksen er i rustfritt stål og godkjent til å ha med på flyet.

Sjekk pris

Med disse produktene, pluss en god skjeggtrimmer, har du det som trengs for å opprettholde et flott og velstelt skjegg som folk vil misunne.

Legg igjen en kommentar