Årets kule sneakers til herre – et par av disse bør du ha i skapet

Inneholder Annonser

Uansett stil er det alltid en god ide å ha noen Sneakers i sko-samlingen. De er komfortable og perfekte til mange anledninger. Går du for minimalistiske og stilrene sneakers med få farger blir det enklere å matche med det man har i garderoben.

Hvite eller sorte sneakers fungerer spesielt bra sammen med jeans eller chinos. Kombinert med en oxford button-down skjorte eller poloskjorte så er casual uniformen i boks.

Kjøp flere par og roter dem regelmessig. Da varer skoene mye lengre og man unngår vondt lukt!

Her er noen gode eksempler på casual herremote fra Chris Mehan sin Instagram konto.

Allbirds – sneakers i ull

Kanskje den mest behagelige sneakers som finnes. Ull er naturlig vannavstøtende og gir en herlig komfort og passform. Allbirds designer miljøvennlig fottøy med fokus på å redusere avfall og forurensning. De bruker naturlige og bærekraftige materialer, som merino ull og eukalyptustrær.

Allbirds sko finnes ikke i Norge, men de sender heldigvis internasjonalt. Vi bestilte Wool Runner-up Mizzles og det tok 3 dager. Bestillingen var super enkel og frakten var gratis.

Les mer / sjekk pris

blå sneakers menn

Swims Breeze Tennis Sneakers

Gå inn i sommeren med denne tidløse sneakeren fra Swims. Kul blåfarge, luftig og slitesterk. Designet for å håndtere lange sommerdager fylt med aktiviteter.

Les mer / sjekk pris

Klassisk sneaker til herre i skinn

Kastel Coal Black Barbasso

Norske Kastel har holdt på siden 2011. De lager sko tilpasset skandinavisk klima og det har funket. Barbasso er lav klassisk sneaker med to ess i ermet. Skoen er vannavstøtende, men det beste er den elastiske helen som gjør det kjempelett å ta de av og på. De er litt små i størrelsen så gjerne gå opp et hakk.  

Les mer / sjekk pris

Arkk joggesko for menn

ARKK Copenhagen Raven Mesh

ARKK er et relativt nytt skandinavisk merke. Kombinasjonen av funksjonell design og kvalitet er synlig i disse minimalistiske og stilrene skoene. Raven er bestselgeren og det skjønner vi. Rålekker.

Les mer / sjekk pris

Brune sneakers herre

Cole Haan Grand Pro Tennis Wood

En litt mer dresset opp sneaker sko i lekker brunfarge. Det som er problemet med pensko, er at sålen ofte er tynn og hard. Det ser bra ut, men etter to timer stående kan det fort bli ubehagelig. Grand Pro er mer eller mindre en pensko med digg gummisåle.

Les mer / sjekk pris

svarte sneakers herre

Adidas Originals X_PLR

 En mer behagelig sko til hverdagen skal du lete lenge etter. I tillegg til å være stilren og elegant, er den superlett og pustende. Adidas X_PLR er perfekt uansett om du skal løpe eller labbe rundt.

Les mer / sjekk pris

Klassiske hvite sneakers for menn

Adidas Originals Stan SMith Sneakers

Denne klassiske tennis modellen har vært på markedet I flere tiår. En minimalistisk og universell sko med overdel i skinn. Originalen kom på banen først i 1971 og lite har endret seg siden (med god grunn).

Les mer / sjekk pris

Høye sneakers herre

Høye Sneakers for menn

Det er lenge siden høye sneakers kun var å finne på basketball banen. I dag funker de stort sett til det meste (men ikke til dress). På bildet ser du en klassisk Converse sneaker i sort skinn. De blir ofte utsolgt. Derfor lenker vi i stedet til to nettbutikker filtrert etter høye sneakers så du kan kikke litt rundt.

Høye Sneakers hos Ellos

Høye Sneakers hos Stayhard

Høye Sneakers hos Skomani