Kule vintersko herre: 13 varme herresko til vinter

Inneholder Annonser

Vi har plukket årets beste vintersko for herrer så du kan beseire kulden med stil.

Nå som vi må skli og dra oss igjennom vinteren trenger vi to ting. En tøff vinterjakke, og et par kule vintersko. Det er ikke alltid lett å finne når det finnes så mange merker og materialer der ute.

Et par komfortable og varme vinterstøvler er en essensiell del av herregarderoben. Derfor har vi laget denne listen. Fra varme sneakers til klassiske vinterboots i skinn. Disse gjør turen lettere.

Her er våre favoritter i ulike prisklasser.

årets kule Vintersko til herre

brune chelsea boots til herre

1. Gant Chelsea Boots

Stilren, trendy og allsidig vintersko. Chelsea boots passer til det meste. Og her finner du det største utvalget. Fra semsket til en mer polert finish. Disse sklir (sorry) rett inn i garderoben.

Les mer / Sjekk pris

2. Diemme Vintersko Herre

Tøffe vinterstøvler i skinn håndlaget i Italia. Vi digger den sterke kontrasten på lissene. Null stress om du ikke er helt enig. Du får de i roligere farger også.

Les mer / Sjekk pris

3. Swims Chelsea Nubuck

Enda en Chelsea Boot. Denne gangen fra Swims. Lekker design, vannavstøtende og en såle som gir deg godt grep.

Les mer / Sjekk pris

4. Gant Mid Lace Boot

Nydelige og varme vintersko med ullfôr og mokka overdel. Uten riktig fottøy er det rett og slett kjipt å være ute. Disse fikser det problemet.  

Les mer / Sjekk pris

5. Nike Manoa Vinter Sneakers

Disse flyr av hylla hvert år. Lette vintersko, komfortable og urbane med overdel i skinn som gjør det ekstra enkelt å rengjøre. Perfekt til jobb og fritid.

Les mer / Sjekk pris

6. Danner Mountain Light Boots

Dette er noen virkelig pene vintersko fra det amerikanske merket. Tidløst design kombinert med Vibram såler og gore-tex fôr. Ja de koster en del, men det er en god investering som varer sesong etter sesong.

Les mer / Sjekk pris

7. Red Wing Shoes

Moc Toe Boot er antageligvis den mest ikoniske modellen til Red Wing. Skoen har eksistert i over 60 år og var opprinnelig laget for jegere og arbeidsfolk.

Les mer / Sjekk pris

8. The North Face Vintersko Herre

Hva med et par varme sneakers i vanntett semsket skinn? Disse tar deg fra fortauet til turstien. Bare husk impregnering så varer disse lenge.

Les mer / Sjekk pris

9. Solovair 8 Eye Derby Boot

Er du ute etter et par høye vintersko må Solovair anbefales. Mindre kjente enn Dr. Martens men mange mener kvaliteten er bedre. Også er de skikkelig pene å se på.

Les mer / Sjekk pris

10. Adidas Vintersko Herre

Er du ute etter noen lette vintersko? Da må du sjekke ut Terrex serien til Adidas. BOA systemet gjør det så lettvint å ta på seg skoene at det føles nærmest som juks.

Les mer / Sjekk pris

11. Timberland Vintersko Herre

Den klassiske stilen fortsetter. Solide vinterboots i skinn med avrundet tupp. Den nye Premium Boot modellen har kontrastmateriale på ankelen og vi syns det funker bra.

Les mer / Sjekk pris

12. Dr. Martens Vintersko Herre

Dr. Martens sine 1460 støvler gjør det lett å holde stilen. Den populære skoen er både stilren og trendy uten å gå ut over funksjon. Prisen er rimelig bra også.

Les mer / Sjekk pris

13. Loake Shoemaker Vinterboots

Håndlaget i England med nubuck lær i en herlig mørk brunfarge. Kombiner med et par tøffe jeans og du er klar for byens glatte gater.

Les mer / Sjekk pris