Kule Vintersko Herre: 13 Varme Herresko til Vinter

Inneholder annonselenker

Vi har plukket årets beste vintersko for herrer så du kan beseire kulden med stil.

Nå som vi må skli og dra oss igjennom vinteren trenger vi to ting. En tøff vinterjakke, og et par kule vintersko. Det er ikke alltid lett å finne når det finnes så mange merker og materialer der ute.

Et par komfortable og varme vinterstøvler er en essensiell del av herregarderoben. Derfor har vi laget denne listen. Fra varme sneakers til klassiske vinterboots i skinn. Disse gjør turen lettere.

Her er våre favoritter i ulike prisklasser.

Årets Kule Vintersko til Herre

brune chelsea boots til herre

Blundstone Chelsea Boots

Stilren, trendy og allsidig vintersko. Chelsea boots passer til det meste. Og Blundstone passer til alle typer vær. Du får dem semsket til en mer polert finish. Disse sklir (sorry) rett inn i garderoben.

Sjekk pris hos:

Loake Shoemaker Vinterboots

Håndlaget i England med nubuck lær i en herlig mørk brunfarge. Kombiner med et par tøffe jeans og du er klar for byens glatte gater.

Les mer / Sjekk pris

ecco boots til vinteren

Ecco Grainer vintersko med glidelås

Nordisk håndverk i en klassisk boot-stil med termisk fôr som holder elementene i sjakk. Grainer er veldig populær så det kan hende de er utsolgt i din størrelse. Derfor lenker vi nedenfor til hele støvler kategorien så du kan sjekke utvalget.

Sjekk pris hos:

Diemme Vintersko Herre

Tøffe vinterstøvler i skinn håndlaget i Italia. Vi digger den sterke kontrasten på lissene. Null stress om du ikke er enig. Du får de i roligere farger også.

Les mer / Sjekk pris

varme fjellsko menn

Lundhags Men’s Jaure Mid

Vi måtte ta med et par bad-ass fjellsko og valget var enkelt. To i redaksjonen sverger til Lundhags Jaure.

Lundhags har laget komfortable tursko i enestående kvalitet siden 30-tallet. De har peiling for å si det sånn. Jaure er ikke fôret, og du må gå dem inn, men kombinert med et par gode ullsokker får du prima tursko for variert terreng, inkludert vinteren.

Les mer / Sjekk pris

Nike Manoa Vinter Sneakers

Disse flyr av hylla hvert år. Lette vintersko, komfortable og urbane med overdel i skinn som gjør det ekstra enkelt å rengjøre. Perfekt til jobb og fritid.

Les mer / Sjekk pris

The North Face Vintersko Herre

Hva med et par varme sneakers i vanntett semsket skinn? Disse tar deg fra fortauet til turstien. Bare husk impregnering så varer disse lenge.

Les mer / Sjekk pris

Gant Mid Lace Boot

Nydelige og varme vintersko med ullfôr og mokka overdel. Uten riktig fottøy er det rett og slett kjipt å være ute. Disse fikser det problemet.  

Les mer / Sjekk pris

Adidas Vintersko Herre

Er du ute etter noen lette vintersko? Da må du sjekke ut Terrex serien til Adidas. BOA systemet gjør det så lettvint å ta på seg skoene at det føles nærmest som juks.

Les mer / Sjekk pris

Danner Mountain Light Boots

Dette er noen virkelig pene vintersko fra det amerikanske merket. Tidløst design kombinert med Vibram såler og gore-tex fôr. Ja de koster en del, men det er en god investering som varer sesong etter sesong.

Les mer / Sjekk pris

Red Wing Shoes

Moc Toe Boot er antageligvis den mest ikoniske modellen til Red Wing. Skoen har eksistert i over 60 år og var opprinnelig laget for jegere og arbeidsfolk.

Les mer / Sjekk pris

Dr. Martens Vintersko Herre

Dr. Martens sine 1460 støvler gjør det lett å holde stilen. Den populære skoen er både stilren og trendy uten å gå ut over funksjon. Prisen er rimelig bra også.

Les mer / Sjekk pris

Solovair 8 Eye Derby Boot

Er du ute etter et par høye vintersko må Solovair anbefales. Mindre kjente enn Dr. Martens men mange mener kvaliteten er bedre. Også er de skikkelig pene å se på.

Les mer / Sjekk pris