Logo
Inneholder annonselenker

Sexleketøy for menn: Topp 10 bestselgere i 2023

Velstelt
Sist oppdatert:
sexleketøy for menn

I de siste årene har det vært en eksplosjon i utviklingen og tilgjengeligheten av sexleketøy for menn. Diskusjonen rundt emnet har for lengst endret seg fra noe tabubelagt til stuerent. 

Utvalget er bredere enn noensinne og derfor har vi satt sammen en liste over populære bestselgerne i flere kategorier. Fra revolusjonerende teknologi til relativt kjente klassikere. Disse produktene vil gi deg en ny dimensjon av nytelse. 

En av våre faste skribenter fikk også et budsjett på 3000 kroner for å teste sexleketøy og dele sine erfaringer. 

Var planen å teste litt forskjellig? Jupp. Gjorde han det? Nope. 

Han gikk all inn og brukte opp nesten hele budsjettet på en high-tech “runkemaskin”. Du kan lese hans erfaringer lengre ned i listen.

Beste sexleketøy for menn

the handy norsk sexleketøy for menn

Mest allsidig: The Handy runkemaskin

En av markedets mest avanserte onanimaskiner er også en norsk gründersuksess.

Med kontinuerlig strømforsyning og markedets lengste strykelengde kan du nyte i så lang tid du ønsker.

Det robuste designet er kompatibelt med de fleste populære onanihylser, og mulighetene for variasjon er nesten ubegrensede.

Motoren i The Handy er langt fra noen sinke. Den kan levere opptil 600 støt i minuttet og 10 bevegelser per sekund.

Vær imidlertid oppmerksom på at noen tilbakemeldinger indikerer at de mest intense nivåene kan bli litt overveldende, så vi anbefaler at du starter forsiktig.

The Handy er utviklet av norske ingeniører og har en rekke funksjoner. Her er noen hovedpunkter:

 • Minimalistisk design og intuitive knapper
 • Immersiv VR og synkronisering av videoer – perfekt for en ekstra realistisk opplevelse.
 • Ideell for langdistanseforhold, med mulighet for fjernstyring over internett.
 • Enkel tilkobling med mobilapp for økt brukervennlighet.
 • «Random stroke generator» lar deg skape tilfeldige mønstre for en uforutsigbar og spennende opplevelse.

Fremtidsrettet

The Handy er virkelig fremtidsrettet. Med et stort antall følgere og et åpent API kan hvem som helst utvikle nye apper og integrasjoner.

Produktet får jevnlige oppdateringer med nye funksjoner, så det er alltid noe nytt i vente.

Den passer til alle størrelser og leveres i en diskret innpakning.

Om du er på jakt etter en pålitelig onanimaskin med mange muligheter, er The Handy det perfekte valget.

sugemaskin svakom sam neo

Beste sugemaskin: Svakom Sam Neo Masturbator

En blowjob simulator med mange funksjoner. Len deg tilbake, lukk øynene og nyt en deilig bj. Ingenting slår en ekte blowjob, men Svakoms sugemaskin er et prima alternativ.

Blowjob-maskinen er trang og myk, med vibrasjoner og sugefunksjon. Vakuum-effekten blir sterkere jo dypere du penetrerer. Du kan også enkelt justere suge-funksjonen og vibrasjonene med fem forskjellige nivåer. 

Ikke rart dette er en bestselger.

Men, en ting er verdt å tenke på. Når du går for noe elektronisk må du akseptere litt lyd. Greit å tenke på.

fleshlight sexleketøy for menn

Bedre utholdenhet med Fleshlight

Fleshlight er kanskje det mest kjente sexleketøyet for menn. De er formet som en lommelykt med et mykt Superskin materiale på innsiden som føles ut som ekte hud. 

Fleshlights finnes i mange forskjellige varianter, som etterligner ulike seksuelle opplevelser. Noen modeller er formet for å etterligne vagina, anus eller munn, mens andre har mer abstrakte design.

I tillegg har innsiden av hylsene ulike mønster for ekstra stimulering. Utvalget er stort, så det kan være litt vanskelig å velge. 

Vi anbefaler bestselgeren Fleshlight STU. Kunder gir den svært gode tilbakemeldinger og sier at den føles veldig realistisk. Den er perfekt for å trene opp utholdenheten hvis du kommer fort.

Pro-tip: Varm den opp i varmt vann og bruk masse vannbasert glidemiddel.

runkemaskin fra kiiroo

Beste runkemaskin: KIIROO Keon Stroker Automatic Masturbator

Når vi anbefaler produkter, prøver vi alltid å teste noe selv. Det gjelder også her. Ingenting slår hands-on erfaring, eller kanskje “hands-free” i dette tilfellet. 

Her er skribentens erfaringer: 

Jeg var på jakt etter noe som kunne gi høyrehånda litt hvile, et sexleketøy som kunne ta seg av jobben mens jeg bare kunne slappe av.

Etter mye research falt valget på Kiiroo sin automatiske masturbator. 

Det er mer eller mindre en fleshlight utstyrt med en motor – og det funker dritbra. Du kan tilpasse både hastighet og støtlengde manuelt med knapper på sidene, eller ved hjelp av en app.

Jeg var mest nysgjerrig på den interaktive delen. Du kan synkronisere Kiiro Keon med video og i appen får du tre gratis videoer å teste.

Utover det må du tegne abonnement på interaktive videoer – det er ikke noe jeg har planer om. 

Synkroniseringen var dessverre ikke så imponerende. Det er en tydelig forsinkelse mellom hva som skjer på videoen og maskinens bevegelser. I tillegg ble bevegelsene litt for intense i synkroniseringsmodus. Det gikk fra 0 til 100 konstant.

Manuell og app-styring fungerer best.

Alt i alt, dette er en fantastisk maskin. Jeg har samboer så kommer nok ikke til å bruke den mye. Men når hun er på reisefot er det kjekt med et sexleketøy til menn som er lei av hånden.

Den er litt på den dyre siden, men hvis lommeboka tåler det, er det bare å kjøre på. Bare legg deg i sengen, len leketøyet mot en pute, lukk øynene og la fantasien løpe løpsk.

arcwave ion sexleketøy for menn

Unik stimulering og diskre design: Arcwave ion

Teknologi har virkelig tatt sexleketøy for menn til nye høyder. Denne smarte duppeditten er en slags herrevibrator som sender trykkbølger mot undersiden av penishodet.

Resultatet er en langvarig, unik orgasme du neppe vil klare å oppnå på egen hånd. Men det er en liten læringskurve, så les instruksjonene nøye. Og i motsetning til mange andre sexleketøy, kan du starte uten å være i erigert tilstand. 

Arcwave Ion er laget av et høykvalitets, fleksibelt materiale som passer til alle størrelser. Den er også enkel å rengjøre så du kan fokusere på nytelse og mindre på vedlikehold.

Med en diskre ladestasjon skriker den heller ikke «sexleketøy».

penisring med vibrator

Sexleketøy for par: Vibrerende penisring

En penisring med vibrator er et flott valg, enten solo eller med partner.

Den sender ut herlige vibrasjoner som holder ereksjonen din sterk, og er perfekt for deg som vil prøve sexleketøy uten å tømme lommeboka.

Det finnes massevis av forskjellige typer der ute, i alle mulige prisklasser. Så her er det bare å kikke rundt og finne en som passer akkurat for deg!

Her finner du det beste utvalget av vibrerende penisringer.

tenga spinner sexleketøy

Første sexleketøy: Tenga Spinner

Tenga Spinner er en av de mest populære onanihylsene på markedet. Den kommer i tre ulike modeller og SHELL-varianten, som simulerer vanlig sex, får mye skryt for sin realistiske opplevelse. 

Bare les denne kundeanmeldelsen vi fant:

“Jeg må bare si et par ord om denne! Den ser så kjip ut på bilde, men gir meg så mange deilige øyeblikk. Den spinner rundt penis når du bruker den. Det er en utrolig sensasjon!”

kundeanmeldelse fra nytelse.no
tenga egg

For nybegynneren: Tenga egg

Tenga fra Japan lager en haug med populære sexleketøy, og blant dem finner du Tenga Egg. Det er enkelt, billig og diskret – rett og slett det perfekte første sexleketøyet.

Men ikke la det enkle ytre lure deg. Inni egget er det full fest med små nupper og mønstre som stimulerer på en helt unik måte. Ja, de er rimelige, og ja, de har ikke den lengste levetiden, men hvis du er nøye med vask og vedlikehold, kan du få masse glede ut av dem.

Så, hvis du bare vil prøve noe nytt uten å bruke masse penger, er runke egg fra Tenga et supert valg.

Prostatavibrator med fjernkontroll

Prostatavibrator

Det krever litt øvelse, men når du først knekker koden, vil du ikke se deg tilbake. Og heldigvis er det i dag en hel haug med prostatavibratorer som gjør «mannens g-punkt» lett tilgjengelig.

Vi har brukt timevis på å sjekke bestselgerne og lese tilbakemeldingene for å finne den beste prostatavibratoren, men det ble for vanskelig. Prisforskjellene er store, størrelsene varierer – så vi bestemte oss for å bare vise deg hvor du finner det beste utvalget.

Her har du to butikker som har masse å velge mellom:

For å sjekke ut prostatavibratorer og stimulatorer, ta en titt på Sinful.

Eller du kan utforske et stort utvalg av prostatavibratorer og analvibratorer hos Nytelse.

penispumper

Kraftigere ereksjon med penispumpe 

En penispumpe gir deg flere fordeler. Større penis, hard og langvarig ereksjon, økt utholdenhet og er en perfekt måte å varme opp før action. Og visste du at den er gull i kombinasjon med en penisring? Hvis du trer en penisring på etter bruk, da holder du deg hard enda lenger.

Hemmeligheten ligger i vakuum-effekten. Den får mer blod til å pumpe inn i penis, som gjør at den blir både større og tykkere. 

Se utvalget av penispumper hos Nytelse

Se utvalget av penispumper hos Sinful

Sexleketøy? Klart det er gøy! Men noen ganger vil man ha mer enn batteridrevet moro. Vil du hoppe inn i dating-verdenen? Sjekk ut norskedatingsider.no for det beste innen norsk dating!

Få fart på sakene med glidemiddel 

Det finnes flere varianter av glidemiddel: 

 • Vannbasert glidemiddel – Dette er kameraten til sexleketøyet ditt. Det er lett å vaske bort, og vil ikke skade leketøyet.
 • Silikonbasert glidemiddel – Perfekt for både sex og onani, og kan til og med brukes til massasje. Men husk, styr unna dette når du bruker silikonbaserte leketøy (som de fleste er). Silikon mot silikon er ingen god combo, det kan ødelegge og endre teksturen på leketøyet ditt.
 • Glidemidler med smak – Morro når du vil legge litt ekstra krydder til oralsexen.

Vask av sexleketøy

Vask av sexleketøy er en viktig rutine som bør følges hver gang etter bruk. Det er to hovedgrunner til hvorfor dette er viktig. Den første og mest åpenbare grunnen er hygiene. Den andre grunnen er at riktig rengjøring bidrar til å forlenge leketøyets levetid.

 • For å vaske sexleketøy, bruk en mild såpe og lunkent vann, eller invester i en vibratorrens spray for enkel og effektiv rengjøring.
 • Etter vask, la leketøyet lufttørke i noen timer før du setter det sammen, spesielt hvis det er noe som en Fleshlight eller lignende. 
 • Pass på at produktet er helt tørt før du pakker det ned. Hvis det er fuktighet igjen, kan det utvikle en ubehagelig lukt neste gang du bruker det, og det er definitivt en turn-off.