5 skjeggpleie produkter for et velstelt skjegg

Inneholder Annonser

Skjeggpleie handler om å gi næring til ansiktshår og huden under. Det holder ikke å bare gni litt såpe i skjegget mens man dusjer. Skjegget skal holdes rent, hydrert, og fri for flass. Gode skjeggprodukter gjør dette samtidig som det holder skjegget myk, glatt, og temmet. Resultatet blir et skjegg som føles behagelig og velstelt. Gi skjegget ditt oppmerksomheten den fortjener!

Skjeggolje fra beard brew

#1. Skjeggolje: MR BEAR FAMILY – Beard Brew

Når man får litt lengde på skjegget kan flass og kløe oppstå. Da er det ikke nok med den naturlige oljen huden din produserer. Skjeggoljen fra Beard Brew inneholder blant annet mandelolje, jojobaolje og andre naturlige ingredienser som gir skjegget næring og reduserer irritasjon.

Påføre noen dråper i hånden og maser inn i skjegget. Gå over med kam eller børste etterpå for et mykt og fyldig skjegg.

Les mer / Sjekk pris

Skal dette være en gave? Sjekk ut vår giga liste med 101 gaver til han
Skjeggkam i tre

#2. Skjeggkam: Njord Beard Comb

Nøst opp I knuter slik at skjegget legger seg optimalt med denne enkle og effektive kammen. Med en lengde rett under 14 cm er den enkel å ha med seg slik at du raskt kan rette på skjegget. Avstanden mellom kammens “tenner” og avrundede tupper gjør den godt egnet til de fleste skjeggtyper.

Les mer / Sjekk pris

Skjeggsjampo

#3. Skjeggsjampo: Benjamin Barber Black Oak

Vanlig sjampo er for sterkt for ansiktshår, derfor skal man bruke sjampo laget for skjegg (beard wash). En mild skjegg shampoo fra Benjamin Barber fjerner vond lukt, renser skjegget for smuss og etterlater seg en behagelig duft.

Pump et par ganger i hånden og massér skjeggsjampoen inn i skjegget når du dusjer. Husk at ansiktsvask fjerner olje og fuktighet så bruk skjeggolje etterpå.

Les mer / Sjekk pris

#4. Skjeggvoks: Captain Fawcett Beard Balm

Når skjeggolje og kam ikke er nok til å temme skjegget er voks neste steg. Skjeggvoks, også kalt skjeggpomade, gir mer kontroll slik at det blir enklere å forme skjegget slik man ønsker.

Gni en liten mengde i hendene og massér inn i skjegget. Deretter går du over med kam eller børste slik at voksen fordeler seg jevnt i skjegget. Denne kan også fint brukes som bartevoks. Noen pomader kan bli for parfymerte men Captain Fawcett etterlater en maskulin duft som ikke blir for dominerende.

Les mer / Sjekk pris

skjeggsaks

#5. Skjeggsaks i høy kvalitet

Perfekt for de vanskelige hårene som nekter å legge seg med resten av skjegget.

Les mer / Sjekk pris

Med disse produktene, pluss en god skjeggtrimmer, har du det som trengs for å opprettholde et flott og velstelt skjegg folk vil misunne.