Logo
Inneholder annonselenker

7 stilrene og klassiske klokker for menn i 2023

Karl Ø
Sist oppdatert:
Klassiske klokker for menn

Armbåndsuret er accessory nummer en hos menn. Det komplementerer antrekket og viser at man bryr seg om detaljer. Og det finnes mange stilrene og klassiske klokker på nett som ikke koster en månedslønn.

Her er noen favoritter.

Vi lever i en digital verden der de fleste har smartphones. Likevel er det en spesiell godfølelse å ha noe analogt og robust rundt håndleddet.

Vi har derfor plukket ut noen favoritter som ser bra ut uavhengig om du går i dress eller jeans.

minimalistisk dressklokke i sølv

Tissot Gentleman

En ypperlig inngangsbillett til en verden av sveitsiske klokker. Denne stilrene lekkerbisken får du både som kvarts-ur med batteri, eller automatisk selvtrekkende (Powermatic).

Sistnevnte koster litt mer siden den kinetiske energien i dine bevegelser trekker opp klokken. Du får den med forskjellige armbånd, men en klassisk lenke i børstet stål er aldri feil.

sjekk utvalget hos ditur
gant herreklokke

Gant Herreklokke

Armbåndsur fra Gant er veldig alsidige. Designet er tidløst og sofistikert. Klokkene leveres med 2 års garanti som gjelder internationalt. Så om du kjøper på nett, i butikk eller på flyplassen har ikke noe å si for garantien.

Kjøp fra klokkegiganten Kjøp fra urverket
citizen klokke

Citizen klokke herre

Citizen, en av verdens fremste klokkeprodusenter, er synonymt med kvalitet og pålitelighet. Merket utmerker seg med presisjon, innovasjon og eleganse. Vår favoritt serie, Eco-Drive, henter kraft fra både sollys og kunstig lys, noe som fjerner behovet for batteribytte.

Prøv en Citizen Eco-Drive og opplev friheten fra batteribytte.

sjekk pris hos ditur sjekk pris hos klokkegiganten
seiko herreklokke

Seiko Herreklokke

Moderne og klassisk i samme pakke. Det japanske urverket er diskré og elegant. Reisen begynte i 1881. 130 år senere er merket synonymt med presisjon og pålitelighet.

kjøp fra ditur kjøp fra urverket kjøp fra klokkegiganten
seiko dykkerklokke grønn

Seiko Dykkerklokke

5 Sports kolleksjonen til Seika er også verdt å nevne. Dykkerklokken har et tøft utseende som passer til det meste.

kjøp fra ditur kjøp fra urverket kjøp fra klokkegiganten

Les også: Topp 10 beste seiko klokker for menn

Orient Bambino

Orient tilbyr tidløse klokker for menn som verdsetter det klassiske. Med børstet stål og minimalistisk design passer de til enhver anledning, fra fest til hverdag. Disse klokkene står over trender, og tilbyr enkelhet og kvalitet som varer. Når det gjelder valuta for pengene, er Orient uslåelig.

På jakt etter en allsidig dressklokke? Velg Orient.

kjøp hos ditur kjøp hos urverket

Hamilton Khaki Field Mechanical

Hamilton er en legende blant feltklokker, hyllet av klokkeentusiaster verden over. En av våre skribenter har den som hverdagsklokke og roser den opp i skyene.

Det var det militærinspirerte utseendet fanget hans oppmerksomhet. Hamiltons rike arv inkluderer å ha produsert mekaniske klokker for det amerikanske forsvaret på 60- og 70-tallet.

En feltklokke er designet med et klart formål: å vise tiden nøyaktig og pålitelig. Urskiven klar og tydelig, med fokus på kontrast og lesbarhet.

Leter du etter en solid og driftssikker hverdagsklokke? Hamilton er et utmerket valg.

Besatt av klokker? Sjekk ut disse dyre og eksklusive herreklokkene

casio herreklokker

Casio Herreklokke

Selv den mest kresne klokkeentusiast anerkjenner Casio for deres kvalitet. Det er sjelden man finner en så robust og funksjonell hverdagsklokke til en rimelig pris.

Casio er kanskje ikke førstevalget til dressen, men for alt annet treffer den perfekt. Sjekk ut bestselgeren G-Shock DW-5600 og GA serien.

sjekk utvalget hos milrab sjekk utvalget hos ditur
minimalistisk herreklokke

Berg Watches – Norsk klokkemerke

Berg kombinerer et rent, minimalistisk design med særpregede detaljer i lakseskinn, noe som gjør dem til et merke å følge med på.

Hver klokke er utstyrt med ripefritt safirglass og et sveitsisk produsert urverk, noe som vitner om merkets forpliktelse til presisjon og holdbarhet.

De er konstruert for å motstå vann ned til 50 meter (5 ATM), noe som gjør dem like praktiske som de er elegante. På baksiden finner du Ulriken vakkert inngravert, en hyllest til norsk natur.

For de som ønsker å sikre seg denne unike kombinasjonen av norsk design og sveitsisk presisjon, er det verdt å merke seg at kun 20 klokker er tilgjengelige i første utgivelse.

Berg watches

Legg igjen en kommentar