Klassiske klokker for menn

7 stilrene og klassiske klokker for menn i 2023

Inneholder annonselenker

Armbåndsuret er accessory nummer en hos menn. Det komplementerer antrekket og viser at man bryr seg om detaljer. Og det finnes mange stilrene og klassiske klokker på nett som ikke koster en månedslønn.

Her er noen favoritter.

Vi lever i en digital verden der de fleste har smartphones. Likevel er det en spesiell godfølelse å ha noe analogt og robust rundt håndleddet.

Vi har derfor plukket ut noen favoritter som ser bra ut uavhengig om du går i dress eller jeans.

minimalistisk dressklokke i sølv

Tissot Gentleman

En ypperlig inngangsbillett til en verden av sveitsiske klokker. Denne stilrene lekkerbisken har et automatisk selvtrekkende urverk. Det vil si at den kinetiske energien i dine bevegelser trekker opp klokken. Du får den med forskjellige armbånd, men en klassisk lenke i børstet stål er aldri feil.

seiko herreklokke

Seiko Herreklokke

Moderne og klassisk i samme pakke. Det japanske urverket er diskré og elegant. Reisen begynte i 1881. 130 år senere er merket synonymt med presisjon og pålitelighet.

Les også: Topp 10 beste seiko klokker for menn

seiko dykkerklokke grønn

Seiko Dykkerklokke

5 Sports kolleksjonen til Seika er også verdt å nevne. Dykkerklokken har et tøft utseende som passer til det meste.

citizen klokke

Citizen klokke herre

En av verdens største produsenter med et godt rykte for kvalitet og pålitelighet. Citizen er kjent for sin presisjon, innovasjon og elegante design. Eco-Drive-teknologien gjør at klokkene drives av lys, både naturlig og kunstig. Det eliminerer behovet for å bytte batteri.

kjøp fra ditur.no

Orient Bambino

Orient er for menn som er ute etter noe tidløst. Børstet stål, få detaljer, utmerket til både fest og hverdagsbruk. De bryr seg ikke om trender. Enkel og klassisk stil i høy kvalitet er det som driver dem. Og forhold til pris er disse vanskelig å slå. Ute etter en allsidig dressklokke? Gå for Orient.

gant herreklokke

Gant Herreklokke

Armbåndsur fra Gant er veldig alsidige. Designet er tidløst og sofistikert. Klokkene leveres med 2 års garanti som gjelder internationalt. Så om du kjøper på nett, i butikk eller på flyplassen har ikke noe å si for garantien.

Hamilton Khaki Field Mechanical

En av de mest kjente feltklokkene blant klokkeentusiaster. En av våre skribenter bruker den som hverdagsklokke og er strålende fornøyd.  

Det var det tøffe militære utrykket som gjorde at han bare måtte ha den. Hamilton lagde faktisk mekaniske klokker til det amerikanske militæret på 60 og 70-tallet.

En feltklokke er designet for et formål. Vise tiden, nøyaktig og pålitelig. Urskiven er som regel fri for masse detaljer og fokuserer heller på kontrast og lesbarhet.

Ser du etter en tøff og solid hverdagsklokke kommer du lang med denne.

Besatt av klokker? Sjekk ut disse dyre og eksklusive herreklokkene

Casio Herreklokke

Selv den mest eksklusive klokkeentusiasten har respekt for Casio. Det er sjeldent du finner en slitesterk og funksjonell hverdagsklokke i denne prisklassen. G-Shock DW-5600 passer kanskje ikke til dressen, men ellers er den midt i blinken.

minimalistisk herreklokke daniel wellington

Daniel Wellington

Det er nok det minimalistiske og raffinerte designet som har gjort Daniel Wellington populære verden over. Huset er syltynt og det er ingen tall i urskiven. De har nylig også lansert en automatisk klokke som lades av håndleddets bevegelser. Verdt å sjekke ut.

DW er et godt valg hvis du vil ha en estetisk dressklokke uten å bruke en formue.