5 stilrene og klassiske klokker for menn i 2022

Inneholder annonser

Armbåndsuret er accessory nummer en hos menn. Det komplementerer antrekket og viser at man bryr seg om detaljer. Det finnes mange stilrene og klassiske klokker på nett som ikke koster en månedslønn.

Her er noen favoritter.

Vi lever i en digital verden der de fleste har smartphones. Men, godfølelsen av å ha noe analogt og robust rundt håndleddet, den er der fortsatt.
Vi har plukket ut noen favoritter som ser bra ut uavhengig om du går i dress eller jeans.

seiko herreklokke

Seiko Herreklokke

Moderne og klassisk i samme pakke. Det japanske urverket er diskré og elegant. Reisen begynte i 1881. 130 år senere er merket synonymt med presisjon og pålitelighet.

Les mer / Sjekk pris

gant herreklokke

Gant Herreklokke

Armbåndsur fra Gant er veldig alsidige. Designet er tidløst og sofistikert. Klokkene leveres med 2 års garanti som gjelder internationalt. Så om du kjøper på nett, i butikk eller på flyplassen har ikke noe å si for garantien.

Les mer / Sjekk pris

MORRIS Watches

Morris er for menn som er ute etter noe tidløst. I rustfritt stål med få detaljer fungerer denne utmerket til både fest og hverdagsbruk. Morris er kjent for å være et merke som ikke er trend drevet, men fokuserer på enkel og klassisk stil av høy kvalitet.

Sjekk ut Morris her

minimalistisk klokke for en mann

Triwa Nevil

Svenskene lager kule ur for tiden. Triwa har vært i «klokkegamet» siden 2007. Ikke så fryktelig lenge siden, men det stilrene og moderne skandinaviske uttrykket blir lagt merke til utenfor svenske grensen.

Vi liker modellen Nevil ekstra godt. Tøff, stilren og maskulin. Med kronograf (stoppeklokkefunksjon) og material i børstet stål.
Kombiner denne med et par mørkebrune sko og belte takk.

Sjekk ut Triwa her

swatch-klokke-herre

Swatch klokke

Den sveitsiske klokkeprodusenten har holdt på siden 80-tallet. Kjent for sin lekne utforming (avbildet er en av de mer rolige modellene) kombinert med god kvalitet til en rimelig penge.

Sjekk ut Swatch her