5 stilrene og klassiske klokker for menn i 2022

Inneholder annonser

Armbåndsuret er accessory nummer en hos menn. Det komplementerer antrekket og viser at man bryr seg om detaljer. Og det finnes mange stilrene og klassiske klokker på nett som ikke koster en månedslønn.

Her er noen favoritter.

Vi lever i en digital verden der de fleste har smartphones. Likevel får du en spesiell godfølelse av å ha noe analogt og robust rundt håndleddet.
Vi har plukket ut noen favoritter som ser bra ut uavhengig om du går i dress eller jeans.

seiko herreklokke

Seiko Herreklokke

Moderne og klassisk i samme pakke. Det japanske urverket er diskré og elegant. Reisen begynte i 1881. 130 år senere er merket synonymt med presisjon og pålitelighet.

Sjekk pris hos:

hamilton khaki feltklokke for menn

Hamilton Khaki Field Mechanical

En av de mest kjente feltklokkene blant klokkeentusiaster. En av våre skribenter bruker den som hverdagsklokke og er strålende fornøyd.  

Det var det retro militære utrykket som gjorde at han bare måtte ha den.

En feltklokke er designet for et formål, å fortelle tiden, nøyaktig og pålitelig. Urskiven er som regel fri for masse detaljer og fokuserer heller på god kontrast og lesbarhet.

Hamilton lagde faktisk mekaniske klokker til det amerikanske militæret på 60 og 70-tallet.

Ser du etter en robust hverdagsklokke kommer du lang med denne.

Sjekk pris hos:

gant herreklokke

Gant Herreklokke

Armbåndsur fra Gant er veldig alsidige. Designet er tidløst og sofistikert. Klokkene leveres med 2 års garanti som gjelder internationalt. Så om du kjøper på nett, i butikk eller på flyplassen har ikke noe å si for garantien.

Les mer / Sjekk pris

MORRIS Watches

Morris er for menn som er ute etter noe tidløst. I rustfritt stål med få detaljer fungerer denne utmerket til både fest og hverdagsbruk. Morris er kjent for å være et merke som ikke er trend drevet, men fokuserer på enkel og klassisk stil av høy kvalitet.

Sjekk ut Morris her

minimalistisk klokke for en mann

Triwa Nevil

Svenskene lager kule ur for tiden. Triwa har vært i «klokkegamet» siden 2007. Ikke så fryktelig lenge siden, men det stilrene og moderne skandinaviske uttrykket blir lagt merke til utenfor svenske grensen.

Vi liker modellen Nevil ekstra godt. Tøff, stilren og maskulin. Med kronograf (stoppeklokkefunksjon) og material i børstet stål.
Kombiner denne med et par mørkebrune sko og belte takk.

Sjekk ut Triwa her