5 stilrene og klassiske klokker for menn i 2018

Inneholder Annonser

Armbåndsuret er accessory nummer en hos menn. Det komplementerer antrekket og viser at man bryr seg om detaljer. En elegant klokke trenger ikke å være laget av gull eller dekket av diamanter. Det finnes mange stilrene og klassiske klokker der ute som ikke koster en månedslønn eller mer.

I en verden der de fleste har smartphones vil vi fortsatt ha noe analogt rundt håndleddet.
Vi har plukket ut noen favoritter som ser bra ut uavhengig om du går i dress eller jeans.

MORRIS James 1302 White/Cognac

En elegant klokke for menn som er ute etter noe tidløst. I rustfritt stål med få detaljer fungerer denne utmerket til både fest og hverdagsbruk. Morris er kjent for å være et merke som ikke er trend drevet, men fokuserer på enkel og klassisk stil av høy kvalitet.

Sjekk pris

minimalistisk klokke for en mann

Triwa Smoky Nevil

Svenskene lager kule klokker for tiden. Triwa har holdt på med klokker siden 2007. Ikke så fryktelig lenge siden men det stilrene og moderne skandinaviske uttrykket blir lagt merke til utenfor svenske grensen.

Smoky Nevil er både tøff, stilren og maskulin. Har kronograf (stoppeklokkefunksjon) og materialet er børstet stål.
Kombiner denne med et par mørkebrune sko og belte takk.

Sjekk pris

 

Et innlegg delt av WYWATCH.ID (@wywatch.id)

Daniel Wellington Sheffield Silver

Det er nok det minimalistiske og raffinerte designet som har gjort Daniel Wellington til en favoritt over hele verden. Huset er syltynt og det er ingen tall i urskiven. Det enkle men samtidig estetiske utseende gjør at denne klokken passer til enhver anledning.

Sjekk pris

WILLIAM STROUCH Silver Edition

Denne sølvfargete herreklokken med meshrem oser «serious business». Klokkehuset er laget i sveits mens selve urverket er japansk. Klokken er vanntett opptil 50m så alt annet enn en dykketur skal gå fint. Den 40mm urskiven har bare ett romersk tall som gir klokken et stilrent men samtidig sofistikert utseende. Det følger også med en brun rem i ekte skinn så man kan variere. Skinn remmen passer godt til jeans, mesh remmen passer perfekt til en mørk dress.

Sjekk pris

KOMONO The Walther Nero

Navnet Komono betyr «små ting» og er etablert av et par belgiske designere. Walther Nero har et klassisk utseende. Den asynkrone plasseringen av sekund- og datoviser gir et snev av det moderne. Klokken drives av japansk kvarts for økt presisjon og glasset er safirbelagt. Klokken er vanntett opptil 10 ATM (100 meter) og den sorte remmen er laget av ekte skinn.

Sjekk pris