Logo
Inneholder annonselenker

Vaffeljakke herre – Quiltede jakker for menn i 2023

Karl Ø
Sist oppdatert:
vaffeljakke herre

Vaffeljakker for menn holder deg varm og komfortabel i kjølig vær, samtidig som du ser stilfull ut. 

Noen sier også quiltet jakke eller vattert jakker. Det er en kombinasjon av flere lag stoff sydd sammen, gjerne i diamant- eller vaffelmønster, som lager små isolerende luftlommer. 

Resultatet er en lett, fleksibel og stilsikker jakke perfekt som vår- og høstjakke. 

I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de beste vaffeljakkene for herrer. Fra moderne alternativer til klassisk og tidløs.

Vaffeljakker for herre

vaffeljakke herre barbour

Barbour Powell Quilted Jakke

Sannsynligvis det mest dominerende merket når det gjelder denne typen jakke. Vaffeljakke fra Barbour er klassiske, stilfulle og passer til til meste. I tillegg er lette, varmer godt og vaskbare. Vi anbefaler også merket i vår artikkel om tidløse høstjakker for menn.

Det var utrolig vanskelig å velge en favoritt her men vi klarte det til slutt. Powell Quilted jacket er både funksjonell og stilren vattert jakke. To store lommer i front og to knapper bak ved midjen så du enkelt kan justere passformen. Kjempe praktisk når du må ha på deg en tjukk genser. 

sjekk pris
vaffeljakke gant

Gant vaffeljakke herre

Er du ute etter en lett overgangsjakke som er lett å pakke ned må du sjekke ut The Quilted Windcheater. Enkelt design med front- og innerlommer, laget i mykt vannavstøtende polyester stoff og fôret med bomull. Kombiner med oxford skjorte, chinos og et par kule sneakers så er dagens antrekk i boks. 

sjekk pris
quiltet jakke morris

Morris vaffeljakke herre

En quilted jakke fra Morris er også et bra valg. Modellene Trenton og Teddy er tynt fôret med en rett passform. Disse kan du bruke som et ekstra lag under frakken på ekstra kalde dager. 

Sjekk pris
tommy hilfiger vaffel jakke

Tommy Hilfiger Quilted Bomber

Bomberjakker trender for tiden. Ikke at det er så viktig men denne likte vi. 

Sjekk pris

Hvordan vi valgte

Vi undersøkte flere nettbutikker, populære merker og vurderte deres design. I tillegg tok vi også hensyn til kundevurderinger og prisklasser for å gi et bredt utvalg av alternativer. Vi håper dette hjelper deg med å velge en flott vaffeljakke du kan bruke i mange år fremover.