Finne en julegave til han? her er 48 julegavetips menn godkjenner

Kommersielt Innhold

Denne artikkelen er primært skrevet for å gi dere kvinner en hjelpende hånd.

Og til deg som sier «ehh..» når noen spør hva du ønsker deg.

Julen er tiden man slapper av med familie, stresser ned og koser seg med god mat. Det er bare et hinder man må igjennom først.

Julegave shopping…

Stresset bare ved tanken?

Det skjønner vi. Å finne ut hva du skal gi til din kjæreste, bror eller far er ikke alltid enkelt.

Du har til og med kanskje spurt hva de ønsker seg.

La oss gjette hva de sier.

Noen sokker og boksere hadde vært fint

For all del, sokker og boksere funker det. Men helt ærlig, det er det vi sier når vi ikke vet hva vi ønsker oss.

Men nå kan du puste ut.

Vi har nemlig undersøkt en haug av nettbutikker og spurt flere titalls menn hva de ønsker seg til jul. Så nå kan du sette deg ned med en kopp kaffe og lese våre julegavetips i ro og fred.

La andre løpe stressende rundt i byen.

Julegaver til kjæresten

Harde pakker eller myke pakker til kjæresten? Kanskje det er første året dere er sammen og du aner ikke hvor lista ligger.

Altså, dette varierer veldig og vi har ikke noen fasit. 500 kr? 2000 kr?

Det beste er nok å bli enige om prisklasse så slipper du å stå der med et armbånd til 1500,- og han med et skjerf til 300,-.

Fortell han hva du tenker så slipper du å grue deg.

Julegaver til kjæresten
Rekkefølge fra venstre til høyre
  • 1. Trådløs lader fra Native UnionNative Union lager vakre produkter i høy kvalitet. Nå har de endelig sluppet en trådløs lader for iPhone, Samsung og andre Qi kompatible enheter.Gummistripene sørger for at mobilen sitter godt og vil garantert se bra ut på skrivebordet eller nattbordet (hvilken som helst flate egentlig).
  • 2. Stilrene VinterskoMan fester ikke på byen i et par slitne fjell sko. Kjenner du til sko størrelsen hans er dette en helt knall gave.
  • 3. Klassisk Toalettmappe (og fyll den med produkter)En fin toalettmappe er en gave de fleste menn vil sette pris på. Er den i tillegg fylt med produkter (fuktighetskrem, skjegg- shampo, balsam, olje etc.) kommer vi til å glise fra øre til øre. Her er det bare å være kreativ.Denne toalettmappen er laget av imitert skinn og tåler derfor fukt ekstra godt.Alternativt kan du gå for gavesettet fra Mr. Natty som allerede er fylt med masse godsaker.
  • 4. Beats Studio 3 HeadphonesJa den er svindyr men det er vel lov å drømme? Beats gjort en kraftig oppgradering med denne modellen. Fantastisk lyd og støydemping er helt konge. Glem unger som skriker på flyet og fylla bråk på trikken.

julegavetips til en mann

  • 1. Ryggsekk fra RainsMinimalistisk ryggsekk perfekt for dagsturer og hverdags bruk. Noen sier harde pakker er best men får vi denne til jul blir vi glad.
  • 2. Marshall Kilburn II bluetooth høyttalerHvis du vil dra på litt, gi han denne. Kompakt og tøff høytaler i kult design.
   Lyden er rå og vil garantert se bra ut i «man caven». 20 timer spilletid, boom!.
  • 3. Hudpleiesett fra NjordUtviklet for å gi oss menn en sjanse i Nordens harske vær. Denne pakken inneholder både fuktighetskrem, ansikts vask og skrubb.
  • 4. Daniel Wellington klokkeKlokke er det viktigste tilbehøret en mann kan ha. Denne klokken fra DW har et enkelt og elegant utsende til en ålreit pris.

julegavetips til kjæresten

  • 1. Gavekort hos tailorstoreSliter han med å finne en skjorte som passer? Hos tailorstore kan man bestille skreddersydde skjorter i høy kvalitet.Målene blir tatt enten ved å bruke en app, oppgi høyde og vekt eller bruke et vanlig målebånd. De har også forresten passform garanti så det ordner seg uansett.Gå for startpakken.
   Den inneholder et gavekort, stoffprøver og målebånd.
  • 2. Gi en opplevelse i julegaveAbsolutt ikke galt å tenke vinn vinn. Finn noe gøy dere begge kan gjøre sammen. Her er noen eksempler:
    • Escape room (hvor godt samarbeider dere egentlig?)
    • Massasje / Spa (mmm, digg)
    • Vindtunnel (weee!)
    • Parfloating (vet ikke helt hva det er men høres kult ut)
    • Ølsmaking for to (nammenam)

   Vanskelig å bestemme seg? Gå for et åpent gavekort så kan dere finne noe sammen etter jul. Gavekortet er av skikkelig kvalitet, ikke noe tynt «A4-word-design» greier.

  • 3. Kortstokk med *kremt*… «inspirasjon»Ja takk! Trenger vi å si mer? Eller, ikke legg den under juletreet.
  • 4. Skjeggpleie settDen perfekte julegaven for en skjeggete mann. Gavesettet inneholder alt man trenger for å style skjegget. Vi vet dere liker et mykt, velduftende og friskt skjegg (det gjør vi også).

Julegaver til bror

Julegavetips

  • 1. Slåbrok, også kjent som morgenkåpe (også kjent som badekåpe)Det er lite som slår en lat søndag på sofaen. Og den blir bare bedre pakket inn i en deilig slåbrok. Denne er laget av myk og deilig bomull. Perfekt til å bevare hyggen på vinteren.​​​​​​​
  • 2. Robust Bluetooth Høytaler fra JBLTøff høyttaler med karabin krok. Tåler å dingle fra ryggsekken i regnet. Kan brukes i dusjen også i følge en av våre skribenter (som har forrige modell). Men vet ikke om vi tørr å gå god for det. 10 timers batteri tid.
  • 3. Armbånd i flettet skinnFlettet brunt skinn i minimalistisk stil fra X Design Sweden. Et kult armbånd gir antrekket det lille ekstra.

  • 1. Adidas Originals joggebukseNesten alle vi spurte ønsket seg joggebukser til jul og det forstår vi. Det er så deilig å hoppe inn i et par etter en lang dag på jobb (eller skole).
  • 2.Super Nintendo Classic Mini (21 spill forhåndsinstallert)Retro konsoller har blitt super populært og det er ikke lenge siden Nintendo slapp denne godbiten. SNES er en miniatyr utgave av originalen (bare med HDMI utgang selfølgelig) som kom på 90-tallet.Vi vil leke med Donkey Kong, Mario og Zelda igjen!
  • 3. Skjeggtrimmer (opp til 35mm)Nummer 1 i vår skjeggtrimmer test. Med lengdeinnstillinger fra 0,5 til 35 mm passer den til de fleste typer skjegg. Børste med hår fra villsvin og saks i rustfritt stål følger også med.

Julegaver til far

julegave til far

julegave til pappa

  • 1. Hansker i elgskinnNorse Projects og Hestra har samarbeidet og resultatet er disse tøffe hanskene. Utsiden består av 100% Elgskinn og foret med mikro-fleece. Et klassisk tilbehør alle herrer bør ha.Hansker i julegave høres kanskje litt kjedelig ut men disse vil vi elske.
  • 2. Fitbit Versa PulsklokkePappa trenger et lite hint til å være mer aktiv? Da vil nok denne motivere. Få full kontroll over trening og søvnmønster med Versa fra Fitbit. Pulsklokken synkroniseres med mobilen slik at den blant annet vibrerer når noen ringer. Armbåndet måler antall timer søvn, puls, skritt og mye mer.​​​​​​​Anbefalt av hardware.no, digitallife og digital trends.
  • 3. Kul kortholder i skinn​​​​​​​Går han rundt med en sliten gammel lommebok? Da er denne tøffe kortholderen perfekt. Det er også plass til sedler (hvis han fortsatt bruker cash).
  • 4. Philips Wake-up light alarmklokkeEn nyttig julegave til han som strever med å komme seg opp om morgenen. ​​​​​​​Alarmklokken etterligner soloppgangen slik at man våkner på en behagelig måte (kan også legge til fuglekvitter).

Praktiske julegaver

praktiske julegaver

  • 1. Smart nøkkelknippeGår han fortsatt rundt med nøkkelringen han fikk på seminar for fem år siden? Da vil han nok sette stor pris på en heftig oppgradering. ​​​​​​​Her er det plass til åtte nøkler. Aldri mer raslende nøkler som stikker i låret.
  • 2. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Sporingsbrikke fra Tile​​​​​​​Når nøklene har bestemt seg for å stikke av, er det nærmest umulig å finne dem igjen. Hadde det ikke vært kult om man bare kunne ta frem mobilen og få nøklene til å pipe?Det kan man nemlig med en bluetooth tracker. Og det går begge veier så hvis man ikke finner mobilen, er det bare å trykke på brikken og mobilen gir lyd fra seg.
  • 3. Oppladbar lommelyktKraftig lommelykt med fem innstillinger. Det oppladbare batteriet kan også brukes til å lade mobilen. Micro-USB kabel følger med. En praktisk julegave nå som vi går inn i mørkere tider.
  • 4. Jumpstarter PowerbankDen ultimate nødladeren. Denne kan lade både mobil, radio, pc osv. Men det kuleste er at den kan brukes til å starte bilen når bilbatteriet er flatt.Det følger med forskjellig tilbehør til ulike formål. En av disse er smartclip som kan brukes til å lese av spenningen på bilbatteriet. Genial gave som gir en ekstra trygghet på bilturen.

nyttige julegaver

Morsomme julegaver

morsomme julegaver til mannen

  • 1. Snoop Dogg Cookbook​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Altså, hvis han er fan av hip-hop og matlaging er det ikke noe spørsmål. Morsomme tekster, gode bilder og viktigst av alt, digge oppskrifter.From Crook to Cook.
  • 2. Hjernetrim spillDenne kjøpte vi i fjor og leker med den fortsatt.  Frustrerende? Ja. Gøy? Veldig! Det er absolutt ikke enkelt å få alle brikkene til å passe.Hvis du ser etter en billig og morsom julegave er denne perfekt. Kjempegøy hjernetrim for voksne og barn.
  • 3. ​​​​​​​​​​​​​​Drone med kamera​​​​​​​Drone med innebygget kamera og gyro (gjør at den flyr stabilt). Video streames (strømmes?) direkte på mobilen i HD-oppløsning. Man kan også lagre bilde og video men da trenger man et micro SD-kort.
  • 4. En flaskeåpner utenom det vanlige.Først skulle vi bare anbefale denne retro flaskeåpneren i 50-talls americana-stil. En av våre skribenter har en lignende type fastmonter på kjøkkenet og den er dødskul.Men, når vi så Cap Zappa begynte vi å le (og bestilte to stk.). Jekk en øl og skyt kapselen av gårde. Gleder oss til neste fest for å si det sånn.

Julegaver til han som har alt

julegaver til han som har alt

  • 1. Skopleie sett​​​​​​​​​​​​​​Har han en sko-fetisj? Uansett, en ekte herre tar vare på skoene sine. Settet kommer med en fin boks i imitert skinn.Kombiner denne gaven med et par lekre vinterboots og ikke bli overrasket om du ser en gledeståre.
  • 2. UniversalfjernkontrollElsker han gadgets har han sikkert en haug av fjernkontrollere. Denne kan man styre opp til 8 fjernkontroller (tenk Appel-TV, Xbox, tv-dekoder, lydanlegg, laptopp etc.). Passer ypperlig til han som har «alt». Støtter de fleste merker og oppdateringer sørger for at den vil støtte fremtidige modeller også.One remote to rule them all.
  • 3. Sensei KjøkkenknivHan har kanskje alt men har han en god kjøkkenkniv? En utmerket julegave til han som liker å lage mat.Han har det også ja… Vel, det er aldri feil å ha flere gode kjøkkenkniver
  • 4. USB platespillerKanskje han har noen vinlyer liggende? Med denne kan han endelig blåse støvet av platene og kose seg med slagerne. USB kobling gjør det også mulig å digitalisere vinylene til mp3. Spotify har ikke alt vettu.

Julegaver i siste liten

Leser du denne seksjonen tipper vi du har dårlig tid.

Hvis det stemmer rekker du kanskje ikke å bestille akkurat disse på nett. Men, julegaveshopping i siste liten kan bli stress.

Her har du i alle fall noen julegaveideer man får kjøpt flere steder.

Lykke til!

julegaver i siste liten

  • 1. Google Chromecast​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Denne mediespilleren gjør det lekende lett å sende («caste») filmer og tv-serier fra mobilen, nettbrettet eller laptoppen til TVen. Youtube, Netflix, HBO, Viaplay er noen få eksempler på apper som støtter Chromecast​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.De fleste elektro butikker selger denne.
  • 2. Eva Solo termokoppEn termokopp finner man overalt. Men vi liker designet på denne termokoppen fra Eva Solo spesielt godt.   ​​Morgenkaffen «to go» takk.
  • 3. ParfymeEn frisk klassiker som passer til menn i alle aldre.

julegaver når man har dårlig tid

Når vi var små var ikke myke pakker noe særlig. Men nå er vi voksne og setter pris på det.

  • 1. Pent skjerfGanske standard gave så velg noe annet enn sort så vi kan kjempe mot kulden i stil.
  • 2. Sokke settSokker er den klassiske gaven og det funker fint. Vi sliter de jo ut hele tiden. Gi oss forskjellige farger så vi gruer oss litt mindre når vi skal sortere sokkene etter vask.
  • 3. TøflerIgjen, ikke det mest kreative men et par deilige tøfler er alltid digg å få. Ser ut som disse har den perfekte balansen mellom komfort og stil.