julegave til han? her er 46 knallgode gaveideer

Inneholder Annonser

Denne artikkelen er primært skrevet for å gi damene en hjelpende hånd. Og for deg som sier «ehh..» når noen spør hva du ønsker deg. 

Julen er tiden man slapper av med familie, stresser ned og koser seg med god mat. Det er bare et hinder man må igjennom først….julegave shopping. Stresset bare ved tanken?

Det skjønner vi. Å finne ut hva du skal gi i julegave til din kjæreste, bror eller far er ikke alltid enkelt. Du har sikkert spurt hva de ønsker seg? La oss gjette hva de sier.

Noen sokker og boksere hadde vært fint

For all del, sokker og boksere funker det. Men helt ærlig, det er det vi sier når vi ikke vet hva vi ønsker oss.

Heldigvis har vi spurt titalls menn om hva de ønsker seg til jul, og undersøkt en haug av nettbutikker. Resultatet er denne svære listen med julegavetips. La andre løpe stressende rundt i byen. Sett deg ned, brygg litt kaffe og gjør julegaveshoppingen hjemme i ro og fred. 

Trenger du flere ideer? Her er en større liste med over 101 gaver til han.

Julegaver til kjæresten

Harde pakker eller myke pakker? Nyforelsket eller veteran? Budsjett? Nedenfor finner du flere gode ideer i forskjellige prisklasser. Og forresten, skum gjerne igjennom hele artikkelen. “Kjæreste grupperingen” er bare et forslag. Det er mange kule gaveideer lengre ned. 

Triwa Smoky Nevil Klokke
Klokke er det viktigste tilbehøret en mann kan ha. Denne klokken fra Triwa har et enkelt og elegant utsende til en ålreit pris.

Stilrene Vintersko fra Swims
Man fester ikke på byen i et par slitne fjell sko. Vet du sko størrelsen hans er dette en helt knall gave.

Dents Touchscreen Hansker
Et klassisk tilbehør alle herrer bør ha. Hansker i julegave høres kanskje litt kjedelig ut men disse digger vi.

Skjeggpleiesett fra Oak
Perfekt julegave for en skjeggete mann. Gavesettet inneholder alt man trenger for å style skjegget. Vi vet dere liker et mykt, velduftende og friskt skjegg (det gjør vi også).

Marshall Action II høyttaler
Kompakt og tøff høytaler i kult design som ser dritbra ut uansett hvor den står.

Klassisk Toalettmappe i skinn
En fin toalettmappe er alltid en vinner. Fyll den gjerne hudpleieprodukter som en ekstra overraskelse.

Trådløs lader
Funker for iPhone, Samsung og andre nyere smartelefoner. Denne vil garantert se bra ut på både skrivebordet og nattbordet.

Minimalistisk ryggsekk fra Bellroy
Perfekt for dagstur og til hverdags. Noen sier harde pakker er best men får vi denne som julegave blir vi glad.

Gi en opplevelse i julegave
Absolutt ikke galt å tenke vinn vinn. Finn noe gøy dere begge kan gjøre sammen. Escape room, spakveld, vindtunnel. Morro!

Kortstokk med *kremt*… “inspirasjon”
Trenger vi å si mer? Eller, ikke legg den under juletreet er du snill.

Julegaver til bror

Varm badekåpe
Også kjent som morgenkåpe (også kjent som slåbrok). Det er lite som slår en lat søndag på sofaen. Og den blir bedre pakket inn i en deilig badekåpe.

Joggebukse
Nesten alle vi spurte ønsket seg digge joggebukser til jul. Forståelig. Lite som slår et par “kosebukser” etter en lang dag.

Armbånd i flettet skinn
Flettet skinn i minimalistisk stil. Et kult armbånd gir antrekket det lille ekstra.

Robust Bluetooth Høytaler fra JBL
Tøff høyttaler som kan dingle fra ryggsekken i regnet.

Seki Edge Grooming Kit
Det ultimate settet for vedlikehold av negler og ansikt. Viktig å se velstelt ut vettu.

Effektiv skjeggtrimmer
Nummer 1 i vår skjeggtrimmer test. Med lengdeinnstillinger fra 0,5 til 35 mm passer den til de fleste typer skjegg.

Nintendo Classic Mini
Miniatyr utgave av originalen med 30 forhåndsinstallert retro spill. Kobles til med HDMI. Så er det bare å leke med Donkey Kong, Mario og Zelda.

Hudpleiesett fra Njord
Utviklet for å gi oss menn en sjanse i Nordens harske vær. Denne pakken inneholder både fuktighetskrem, ansikts vask og skrubb.

Julegaver til far

Sett til tradisjonell barbering
Tidløst design og sylskarpe blader. Man sparer penger i lengden med tosidige barberblader til 25 kr (5 stk.). Mye billigere en Gillette.

Airfryer – frityrsteker med varmluft
Lag perfekte pommes frites med 1 ss olje istedenfor flere liter. Eller hva med vårruller? Funker også bra til å varme opp matrester.

Klassisk brunt belte
Et pent belte i brunt skinn er rett og slett obligatorisk å ha i herregarderoben​​​​​​​.

Kortholder fra norske Exentri
Går han rundt med en sliten gammel lommebok? Da er denne tøffe kortholderen perfekt.

Garmin Vivofit 4 aktivitetsarmbånd
Få full kontroll over trening, søvnmønster og mye mer. Klokken synkroniseres med mobilen slik at den blant annet vibrerer når noen ringer.

Philips Wake-up light alarmklokke
En nyttig julegave til han som strever med å komme seg opp om morgenen. ​​​​​​​Alarmklokken etterligner soloppgangen slik at man våkner på en behagelig måte.

Praktiske julegaver

Leatherman Sidekick Multitool
Alle menn burde ha et multiverktøy i arsenalet og Leatherman lager noe av det beste på markedet. En tøff julegave med mange nyttige funksjoner (14 verktøy totalt). Saks, kniv, sag, tang, skrutrekker mm.

Smart nøkkelknippe
Går han fortsatt rundt med nøkkelringen han fikk på seminar for fem år siden? Da vil han nok sette stor pris på en heftig oppgradering. ​​​​​​​Her er det plass til åtte nøkler. Aldri mer raslende nøkler som stikker i låret.

Magnogrip armbånd
Handyman? Med denne slipper han å holde skruene i munnen mens han reparerer ting. Magnogrip holder spikrere, muttere ol. på plass med en magnet.

Drareimer (lifting straps)
Drareimer assisterer i tunge løft eller ved flere dra-øvelser etter hverandre. Med disse vil han få maksimalt ut av treningen.

Oppladbar lommelykt
Kraftig lommelykt med fem innstillinger. Det oppladbare batteriet kan også brukes til å lade mobilen. Micro-USB kabel følger med. En praktisk julegave nå som vi går inn i mørkere tider.

Powerbank mobillader
Når du vil gi smarttelefonen eller nettbrettet litt ekstra energi. Forskjellige USB innganger som dekker de fleste behov.

Morsomme julegaver

Snoop Dogg Cookbook​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Fan av hip-hop og matlaging? Da er det ikke noe spørsmål. Morsomme tekster, gode bilder og viktigst av alt, deilige oppskrifter. From Crook to Cook.

Huzzle Games hjernetrim 
Frustrerende? Ja. Gøy? Veldig! En morsom julegave både for voksne og barn.

Drone med kamera​​​​​​​
Drone med innebygget kamera. Video streames (strømmes?) direkte på mobilen i HD-oppløsning. Den har også sensorer for å unngå kollisjon.

Retro flaskeåpner
Retro flaskeåpneren i 50-talls americana-stil. En av våre skribenter har en lignende type fastmonter på kjøkkenet og den er dødskul.

Julegaver til han som har alt

Smart LED Lampe
Minimalistisk og smart lampe med forskjellige moduser for fokus, lese og PC bruk. Solid byggkvalitet til en hyggelig pris.

Skopussesett​​​​​​​​​​​​​​
Settet kommer med en liten skobørste, skofett, nøytral skokrem og en pusseklut. Kombiner dette settet med et par lekre vinterboots og ikke bli overrasket om du får en gledeståre.

Kokkekniv
Han har kanskje alt men har han en god kjøkkenkniv? Han har det også ja… Vel, det er aldri feil å ha flere gode kjøkkenkniver

Håndrevet kaffekvern
For å nyte en perfekt kopp kaffe trenger du gode bønner. Nykvernet er alltid best. Kvernen fra Kalita er justerbar slik at du kan lage kaffen akkurat slik du ønsker.

Håndbok i overlevelse
Hva skal man gjøre hvis en katastrofe rammer oss? Boken inneholder et hav av nyttig informasjon. Fra pakkelister til kurvfletting. Til og med hvilke insekter man kan spise. Mmm. 

Opplåstbart fotbad
Julegaven du kan tjuvlåne. En deilig og enkel luksusfølelse foran TVen. Fotbadet har 2 håndtak så det blir ikke noe søl. Forhåpentligvis.

Julegaver i siste liten

Leser du denne seksjonen tipper vi du har dårlig tid. Da rekker du kanskje ikke å bestille på nett. Men, dette er julegaver du får kjøpt flere steder. Lykke til!

Google Chromecast
Gjør det lekende lett å sende (“caste”) filmer og tv-serier fra mobil, nettbrett eller laptopp til TVen. Youtube, Netflix, HBO, Viaplay er noen få eksempler på apper som støtter Chromecast​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​. De fleste elektro butikker selger denne.

Eva Solo termokopp
En termokopp finner man overalt. Vi liker designet på denne termokoppen spesielt godt. ​​Morgenkaffen “to go” takk.

Ekstra stort skjerf
En solid standard. Denne er ekstra stor i deilig merino ull.

Varme tøfler fra Gant
Ikke det mest kreative, men et par deilige tøfler er alltid digg å få. Disse har den perfekte balansen mellom komfort og stil.

Parfyme fra Captain Fawcett’s
En klassisk maskulin duft. Frisk, varm og maskulin. Perfekt til hverdags.

Sokke sett i ull
Den klassiske julegaven. Forskjellige farger er bra. Da blir det enklere å sortere etter vask.