Logo
Inneholder annonselenker

Sommer shorts herre: 10 hete shorts for menn i 2024

Velstelt
Sist oppdatert:
sommer shorts herre

Når sommertemperaturene stiger, kommer muligheten til å brette opp ermene – og bena. Unngå heteslag, og la oss hjelpe deg finne et par freshe sommer shorts. 

Vi har finkjemmet de beste stedene for herreklær på nett, og plukket ut shorts som kombinerer stil og komfort, så du heller kan fokusere på å nyte sommeren. 

Årets sommer shorts for menn

Fra hverdags til sommerfest, her er årets shorts til herre.

Chinos shorts herre: Polo Ralph Lauren Shorts

grønn polo shorts herre

Polo shorts er alltid en klassiker, og årets modeller skuffer ikke. De er laget i stretchy bomull med normalt høyt liv. Vi liker spesielt godt de grønne.

Chino-shorts er et tidløst valg, med en passform som er verken for stram eller for løs. De er perfekte til både casual og mer formelle anledninger. 

sjekk alle polo shorts her

Lindbergh Casual shorts

casual shorts for menn i beige

Vi liker snittet og passformen på denne. Sleng på et par hvite sneakers, og du har en klassisk sommerlook. Enkelt og greit.

her finner du lindbergh shorts

Hvit shorts herre: Gant shorts

Hvit shorts herre

Et par hvite chinos shorts i en avslappet passform gjør sommergarderoben komplett. Kombiner med en luftig linskjorte og hvite sneakers eller seilersko for en sofistikert stil.

Se hele kolleksjonen fra ganT her

Shorts i frotté: Oas Terry Shorts

shorts i frotte

Sommeruniformen må ikke nødvendigvis være bomull eller lin. Shorts i myk bomullsfrotté gir en spennende struktur som er verdt å sjekke ut. Kombiner med en kortermet skjorte og sandaler for en avslappet og komfortabel look.

her finner du shortsen

Beste hverdagsshorts: Strech shorts fra Shaping New Tomorrow

strech shorts herre fra shaping new tomorrow

Sommershorts er som en god cocktail – riktig balanse av ingredienser gir en forfriskende, komfortabel, og stilig opplevelse. Og akkurat som du ikke vil ha drikken for søt eller for sterk, vil du heller ikke ha shorts som er for stramme eller for slappe. 

Den nyeste kolleksjonen, Tech-Linen, leverer topp komfort med krøllfritt stretch-stoff, og en fleksibel passform.

Hvis du leser vår artikkel om populære nettbutikker for herreklær, vil du se hvorfor vi digger å handle hos det danske klesmerket.

Her finner du shorts fra SNT

Linshorts herre: Crown Linen Shorts

linshorts herre

Lin er slitesterkt og kjent for sin pusteevne. Når det er så varmt at du knapt klarer å tenke, kommer du til å være takknemlig for at du skaffet deg noen luftige linshorts.

Det er mye fint å velge mellom i år, men vi liker NN07 sine linshorts som stopper rett ved knærne. Du får dem i flere farger også.

her finner du shorts fra nn07

Nike shorts herre: Dri-Fit Flex Rep Pro

Treningsshort nike

Klar for trening? Da må du sjekke ut Flex Rep treningsshorts fra Nike. En lett treningsshorts med stretch-stoff og ekstra forsterkninger i områder utsatt for høy slitasje. Her er det bare å gønne på med intense treningsøkter.

Her finner du den

Beste turshorts: Revolution Race Shorts

beste turshorts for menn

Herreshortsene fra RVRC er perfekt til aktive sommerdager. Med et attraktivt design, triple sømmer og robust materiale kan du gå rett fra skogsturen til grilling med familien.

Sjekk ut Hike & Dive-shortsen og Adventure Cargo Strech (endelig en cargo shorts som ser bra ut). Mange av modellene har også en praktisk glidelåslomme.

Her finner du turshorts fra RVRC

Patagonia Baggies Shorts

Populære baggies er laget av resirkulert nylon som tørker raskt med romslige meshlommer, behagelig stretchlinning, og smarte detaljer. Perfekt for solfylte dager, uansett om du skal bade eller gå tur.

Her finner du den

Gjør sommerantrekket komplett med de riktige detaljene

Tilbehør gir det lille ekstra til antrekket. Kombiner dine nye sommershorts med et klassisk belte, espadrillos og et par fete solbriller for en avslappet, men gjennomtenkt look. 

Skotøy er også et viktig tilbehør – stilrene sneakers i skinn eller espadrillos passer perfekt til casual uniformen, mens loafers kan gi et mer oppdresset preg for kveldsarrangementer.

Og selvfølgelig er ingen outfit komplett uten et stilig armbåndsur

Farger og mønstre

I år ser vi en økning av pastellfarger som myk grønn og himmelblå, noe som gir en frisk, sommerlig følelse. Jordfarger som khaki og sand er fortsatt populært, og gir en elegant, nedtonet stil. 

De klassiske nøytrale fargene som marineblå, grå og beige, er alltid et safe valg og lett å kombinere med andre plagg. 

Tropiske mønster, striper eller geometrisk design uten for mye kontrast kan også være kult. 

De beste stedene å kjøpe shorts på nett

Fant du ikke riktig shorts i listen? Null problem. Her er en oversikt over de beste stedene å kjøpe shorts for menn:

Vi håper at du har funnet et par kule shorts og gleder deg til å kjenne den milde brisen stryke lett over knærne.